Quantes més sèries de super herois fan falta? (Tràiler de Legends of Tomorrow)

11/24/2015

Segur que ens deixem la meitat: 

Gotham, The Flash, Agents of S.H.I.E.L.D, Arrow, Daredevil, Jessica Jones, Smallville, Supergirl, Agent Carter...  

Aquesta és només una petita llista dels darrers títols de sèries dedicades als superherois, i ens estem deixant a propòsit totes les pel·lícules. Tot i que no és nou, les sèries de superheroïs sempre han omplert la graella de televisió, sembla que actualment estem patint una sobredosi de títols.

Avui escribim sobre el tema perquè acaba de sortir el tràiler de la darrera entrega: DC's Legends of Tomorrow, en aquest cas de la mà de DC còmics i The CW (els creadors de The Flash i Arrow). Us deixem el tràiler a continuació per als que us interessi:


Deixant de banda el que opineu del tràiler (no us sembla que sigui un anunci d'un videojoc?), volíem aprofitar l'ocasió per fer una reflexió al respecte d'aquesta tendència. 

Tot i que l'opinió de que la originalitat està morta, i que sembla que tot sigui un remake, un reboot un remix, una secuela o una precuela; ja comença a sonar una mica antiquat, la realitat no deixa de donar-nos raons de pes per seguir pensant així. 

Això no seria un problema si no fos perquè moltes vegades les millors idees i les millors sèries passen molt desapercebudes; sèries que segurament amb una mica més d'interès i suport de les grans cadenes tindrien un gran èxit, també fora dels Estats Units. Avui que estem de llistes incompletes i totalment parcials, aquí va una de sèries que creiem que van merèixer molt més suport, promoció, espai a les graelles (especialment a casa nostra) i protagonisme: 

Parks And Recreation, Arrested Development, Community, Louie, The Wire, The Office...

Si mirem en retrospectiva, la majoria d'aquestes sèries son considerades clàssics, sèries de culte o grans títols, que per una cosa o una altra van caure en desgràcia a les graelles, o van acabar cancel·lades.

Legends of tomorrow trailer picture

Tot el que podem dir sobre Legends of Tomorrow és que no la mirarem, de moment, i es que del canal que ens ha regalat dues joies com Arrow i The Flash, no en podem esperar gaire més. A més, de moment estem ocupats amb Jessica Jones, que sembla que segueix les passes de Daredevil i trenca la norma que aquestes sèries acostumen a ser mediocres. 
Això és tot per avui, feu-nos saber si estem equivocats i la hauríem de veure, i espereu una crítica de Jessica Jones quan la acabem (segur que serà aviat). 







també et pot interessar

2 comentarios

  1. Espero que les sèries de superherois evolucionin al llarg del temps de la mateixa manera que ho estan fent les seves pel·lícules.

    Fixeu-vos sobretot en un tema com el sexe, ara a totes les series adultes de qualsevol cadena americana. El sexe és audiència, l'audiència ho és tot, ara només queda veure com qualsevol heroi de DC manté relacions sexuals amb Wonder Woman per tal de demostrar que les series adultes també poden tenir un toc gairebé pornogràfic.

    ResponElimina
  2. Moltes Gràcies per el teu comentari!

    Tens raó, les sèries han d'aprendre molt encara del camí que han obert els superherois al cinema. Watchmen, la saga de Batman, The winter soldier, Days of Future Past... Hi ha moltes pel·lícules d'aquest gènere molt bones.

    I el tema del sexe... Segurament tens raó, faria falta que les cadenes s'atrevissin a abandonar les fórmules que venen, i deixessin més creativitat als guionistes, que segur que d'idees no en falten!

    ResponElimina

Deixa'ns el teu comentari...