Malcolm in the middle i breaking bad?

11/16/2015


Molt bon dilluns a tots i a totes! 
Si vareu ser o sou seguidors de les temporades de la sèrie Breaking Bad emèsa a l'AMC a lo millor ja haureu sentir rumors del que us plantegem avui.

Farà un temps, es va comentar (de broma) que Malcolm in the middle era una preqüela de Breaking Bad.



Malcom in the middle, breaking bad, protagonistas y transformación


Si, ho heu llegit bé, Malcolm in the middle. La mítica sèrie de la FOX que es va emetre des de l'any 2000 fins al 2006. És impossible oblidar-se de la curiosa família estatunidenca de classe mitjana, formada per en Malcolm (el principal protagonista), els seus germans Francis, Reese, Dewey i Jamie i els seus pares Hal i Lois. Els seus problemes diaris i surrealistes ens distreien i divertien, alhora que ens feien veure la seva evolució i afrontament de les situacions.

Doncs bé, tal i com he mencionat anteriorment, va sorgir el rumor de que Malcolm in the middle era una preqüela de Breaking Bad, ja que el mateix actor (Bryan Cranston) és el que es va encarregar d'interpretar el paper de Walter White i de Hal. Els dos personatges no tenen molt a veure, però sempre hi ha qui força les coses per tal de trobar-hi relació, afirmant d'aquesta manera que Walter White en realitat és Hal.

El mateix creador de la sèrie Breaking Bad (Vince Gilligan) va alimentar aquesta "relació fictícia" rodant un final alternatiu de Breaking Bad després de l'emissió de l'últim episodi, representant que la sèrie sencera havia set un somni del pare de família Hal de Malcolm in the middle, (el qual apareix despertant-se horroritzat per haver-se vist convertit en un traficant de metanfetamina).

I ara ve lo millor! Aprofitant aquest rumor que circulava per les xarxes socials, Comedy Central UK ha elaborat un muntatge (bastant meravellós) com a campanya promocional de l'arribada de Malcolm a la cadena. 
En el vídeo podem veure com el personatge que Bryan Cranston interpretava a Malcolm in the middle, es va transformant en un personatge força similar al Walter White que tots coneixem.
A nosaltres ens ha agradat molt, considerem (com a bons publicistes que som) que la campanya és enginyosa i divertida, i alhora fa referència a dues sèries realment bones. Us deixem l'enllaç, a veure què us sembla:



també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...