QUI MATARÀ A LA CERSEI?

11/05/2015

No ens hem oblidat de Game of Thrones, es clar que no!


Mentre esperem que surti la sisena temporada (que HBO planeja estrenar-la a partir de l'abril de l'any que ve), ens dediquem a buscar teories sobre el que passarà.


Per mà de What Culture ens ha arribat un llistat de teories sobre la mort de la Cersei Lannister.
I la veritat es que, qui no s'ha plantejat mai quan arribarà la mort de la Cersei? És un personatge odiat per tothom, però per el que es veu, George R. R. Martin li deu tenir afecte, ja que no se l'ha carregat en les cinquenes temporades que portem de sèrie.




La majoria de les teories es basen en la predicció de Maggie La Rana, la recordeu? Aquella bruixa dels boscos de Lannisport que li va dir a la Cersei que es casaria amb el rei, que seria reina i que tindria tres fills (dels quals va predir la seva mort) "D'or seran les seves corones, i d'or les seves mortalles". També va predir la seva mort, a mans del valongar, que en el llenguatge valiri vol dir germà petit.
Germà petit? Encara que la paraula valongar no defineix gènere femení o masculí ni si aquest tal valongar és de la família Lannister, Tyrion és el més jove dels germans i a qui Cersei odia i culpa de la mort de la seva mare quan va donar a llum. Tyrion ja va matar al seu pare, matarà també a la seva germana?

La predicció de Maggie La Rana també deia "seràs reina fins que arribi una altra persona, més jove i més bella per robar-te tot el que has estimat"... És aquesta Margaery Tyrrell (germana petita de la família Tyrrell)? L'odi és mutu, i Cersei l'ha volgut destruir des de que aquesta va arribar a la seva vida, bé, més concretament a les vides dels seus fills. 

Una altra candidata per dur a terme l'esperat (almenys per nosaltres) assessinat de la Cersei és Daenerys, la filla petita dels Targaryen. Ella vol el Tro de Ferro, i per arribar fins a ell necessita derrotar als Lannister. Serà ella qui acabarà amb la vida de "la reina mare"?
Brienne de Tarth també és la germana petita de la família. Encara que els dos personatges no s'hagin relacionat molt, les seves reunions ens han donat a veure el que opina l'una de l'altra.

A més, no podem deixar de banda el tema de Jaime Lannister, les dues tenen un vincle amb el tercer fill Lannister. Serà una mort per culpa d'un triangle amorós?
Sansa Stark també té els seus motius: obligada a veure la decapitació del seu pare, forçada a voler matrimoni amb el mateix que va ordenar la seva mort, després casar-se amb un altre Lannister (Tyrion)... Sabem que no és la filla menor de la família Stark, però no creieu que es mereix una oportunitat de venjança?
Una altra teoría planteja la mort de la Cersei per mà del seu fill menor, Tommen Baratheon (l'únic que queda viu). Sabem que aquest té un lligam fort amb la seva mare, però, podria matar-la convençut per la seva esposa Margaery de la qual n'està tan enamorat?

La predicció podria equivocar-se en la mort dels seus tres fills... o no. No seria la primera vegada que un personatge reviu. Per aquest motiu, Tommen podria morir i tornar a la vida. Difícil de creure, però no impossible!

Tranquils! També pensem en l'Aria Stark. Evidentment, amb l'odi que li té a la Cersei (a la qual ha mencionat mil vegades a la seva llista d'enemics) Arya podria matar a la Reina Mare sense cap mena de problema. Lo únic que falla és que ella no és la petita dels Stark si contem a tots els germans.

Finalment, podria ser que en un futur, la Cersei es rendís i acceptés que el no ser la jove i bella reina, que tots els seus descendents estiguessin morts i que perdés tot el que ella estimava. 
En un estat de angoixa i desesperació, esperant que el valongar de la predicció acabés amb ella, podria suïcidar-se.
(A més, hi ha una teoria que fa temps que volta que afirma que la Cersei i en Jaime son fills de Aerys Targaryen... Si aquesta especulació for certa, seria una valongar i encaixaria amb la predicció).


Nosaltres no sabem què creure, la veritat és que algunes teories ens han donat molt en què pensar... Haurem d'esperar a veure si en aquesta sisena temporada, HBO ens aclara el dubte de la mort de la Cersei.
Encara que ja ho diuen... "mala hierba nunca muere". 



també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...