Penny Dreadful, ens la recomaneu?

11/23/2015


Atenció, tenim una nova sèrie recomanada!

Penny Dreadful, algú l'està seguint? Ens n'han fet molt bones crítiques i aviat la començarem i ens agradaria conèixer la vostra opinió (confiem en que sou sincers i voleu el millor per nosaltres).

actores de penny dreadful, serie de terror del director español juan antoni bayona


Pel que coneixem, la sèrie gira entorn els personatges de terror més famosos de la literatura, entre d'ells trobem a Dràcula, Dr. Frankemstein, Dorian Gray...

El que més ens crida és que el director barcelonès de les dues primeres temporades de Penny Dreadful és el reconegut Juan Antonio Bayona (director de les famoses obres "Lo Imposible" i "El Orfanato"). També ens atrau molt que la sèrie té com a teló de fons la Londres victoriana, un entorn que tenim ganes de conèixer i en la qual volem endinsar.nos.


Els seus protagonistes principals també ens atrauen en certa manera. Entre ells destaquem a Josh Harnett que interpreta al personatge Ethan Chander (un home temerari, encantador, atrevit i sense cap mena de por a la violència). Eva Green interpreta al paper de Vanessa Ives (una jove enigmàtica que vol demostrar a Ethan Chander que pot ser igual de valenta que ell). I Billie Piper, reconegut per la sèrie Doctor Who, s'encarrega d'interpretar a Brona Croft (una inmigrant irlandesa que busca escapar del seu obscur passat).

La veritat és que hem buscat alguns vídeos per observar l'entorn que acompanya a la sèrie (si, ens hem empassat spoilers per un tubo) però ha valgut la pena! Hem vist uns escenaris molt lúgubres, uns ambients tètrics però que alhora estan plens de poesia i sentiments. Es tracta d'una barreja de literatura de terror i sèrie dramàtica que aconsegueix una fusió extraordinària, art en estat pur.

Aviat (molt aviat, a lo millor avui mateix, la començarem) i us proporcionarem una informació més subjectiva. Però si no podeu esperar a conèixer la nostra opinió i la comenceu a mirar, no dubteu en donar-nos la vostra opinió. 
I per als que ja l'heu començat no cal dir-vos que necessitem la vostra opinió!

Per no deixar-vos amb tanta intriga no resolta, us enllaçem el tràiler de la primera temporada, feu-li un cop d'ull i endinseu-vos al món del terror. 



Res millor per aquest fred que un sofà, una bona sèrie de por i una manta!




també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...