El metro de NY, els Nazis i l'estrena de The Man in the High Castle.

11/25/2015

Segur que tots teniu un amic, conegut, o graciós de torn que es dedica a dibuixar esvàstiques a tot arreu (per això de l'humor negre, no perque sigui un skinhead). Doncs Amazon s'acaba de convertir en aquest amic amb un sentit de l'humor tant negre.

man in the high caslte subway scandal

La història és aquesta: Amazon, que a més de ser un mercadillo gegant també produeix (i distribueix) sèries (recomanem Alpha House); ha empaperat un vagó del metro de Nova York amb simbologia Nazi. I es que moltes vegades, el màrqueting és capaç d'arribar més enllà d'on arriba el bon gust, i complir el seu objectiu.
Amb aquesta campanya de Street Màrqueting, la companyia pretenia fer publicitat de la seva nova sèrie. Segurament, els creatius d'alguna agència allà a Manhattan estan celebrant l'èxit de l'acció, ja que la notícia que han creat ha donat una visibilitat a la sèrie difícil d'aconseguir avui en dia.

La sèrie en qüestió és The Man in the High Castle. Es tracta d'una sèrie de ciència ficció que retrata un mon on Alemanya i Japó van guanyar la segona guerra mundial, i el territori que ocupen els Estats Units ha quedat dividit entre aquests dos països.

man in the high caslte poster


De la sèrie poc mes us en podem explicar, ja que no la hem vist. Si som totalment sincers, no sabíem ni de la existència de la mateixa fins fa una estona, quan ens ha arribat el rebombori. Polèmiques apart, la sèrie fa molt bona pinta, i amb l'escàs repertori original que té Amazon, ens permetem ser optimistes. Espereu algun tipus de ressenya en els propers dies, aviam si ens hi acabem enganxant.

I vosaltres, que penseu d'aquesta acció de màrqueting? us ha convençut per a veure la sèrie? si encara necessiteu mes arguments, us deixem el tràiler a continuació.


també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...