Altres blocs del gremi. Doneu-hi un cop d'ull! (part 1)

11/20/2015

Si fa uns mesos vam començar aquest bloc, és per que ens agrada el món de les sèries, però sobretot ens agrada compartir amb altra gent tant apassionada com nosaltres les nostres opinions i punts de vista.  Després de veure un episodi, no hi ha res millor que poder compartir la experiència (tot i que això suposi empassar-te un spoiler de tant en quant).

És per això que avui hem decidit compartir amb vosaltres alguns dels nostres blocs preferits. Abans que escriptors de les publicacions d'aquest bloc, nosaltres som consumidors de les d'altra gent tant apassionada com nosaltres. Sense cap ordre en particular, aquí us deixem les nostres tres recomanacions d'avui!:

El Blog de las series Americanas

Hem de reconèixer l'increïble mèrit que té fer una crítica d'una sèrie capítol a capítol. Moltes vegades els blocs esperem acabar una temporada per fer una crítica, i això significa que estem resumint moltes hores de contingut en una sola opinió. 

Opinions originals, notícies i contingut d'allò més interessant. 100% recomanable.


el blog de las series americanas

Series And

Som pocs els que escrivim sobre sèries en català, així que millor que ens donem una mica d'amor els uns als altres! 

Sèries And poder no publica al bloc gaire sovint, però els seguim al seu twitter, i sobretot amb els seus podcasts on repassen la actualitat de les sèries. Ens encanta sentir a la ràdio un espai sobre les sèries en català, des d'aquí us recomanem que el poseu a preferits.
series and

Críticas en Serie

Si mai acabeu una sèrie i no sabeu amb què seguir o teniu dubtes de si començar una sèrie, només heu de fer un cop d'ull a aquest bloc que cobreix a cada entrada una sèrie diferent. Compartim moltes de les opinions d'aquest bloc, i el format és molt útil per als que consumim sèries a un ritme molt (massa) alt.

Feu-li una ullada abans de començar qualsevol sèrie i us estalviareu perdre el temps amb algunes sèries que no ho mereixen (que això ens ha passat a tots).



Aquestes son les nostres recomanacions d'avui, no hem parlat de cap sèrie en concret, però segur que serà una publicació molt útil per a tots. Tal i com podem veure dia a dia, el món de les sèries és un tema molt extens i que es pot enfocar, explicar i informar des d'una àmplia varietat de punts de vista. 

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...