Shame, shame, shame!

11/26/2015

Feliç dijous a tots els que ens seguiu!

Avui volem comentar un dels nuus més impactants i polèmics de la sèrie Game of Thrones.
Avisem però que si no heu acabat la cinquena temporada de la sèrie us empassareu un SPOILER importantíssim... (si es així, encara que sabem que es fa molt dur, no podreu llegir-nos avui).

Com sabreu, la cinquena temporada de Game of Thrones ens va oferir un desè i últim capítol molt suculent. 

El desè capítol titulat Mother's Mercy va revolucionar als espectadors amb el passeig de la misericòrdia de la Cersei Lannister. 

Molts ja vam gaudir en veure que la Reina Madre (en un estat brut i deplorable) suplicava el perdó. La perfecció i la superioritat que descrivien al personatge de la Cersei Lannister van desaparèixer en el moment que Los Gorriones li varen dir que havia de fer el passeig de la misericòrdia.

Totalment despullada i descalça, amb els cabells gairebé rapats i sense aixecar gaire la vista, la Reina Madre va haver de caminar entre tots els habitants de Desembarco del Rey, mentre aquests li tiraven verdures podrides, l'insultaven, es burlaven d'ella i fins hi tot li llançaven escopits.

A més, durant el camí, Cersei era acompanyada per una monja que cridava "Shame" (vergonya) cada cop que tocava la campana.



Després de tot aquest rebombori, ens vam assabentar que el cos nuu que vam veure en aquest últim capítol de la temporada no era el de l'actriu Lena Headey, si no que es va negar a mostrar-se nua en públic i es va recórrer a una doble de cos (la model Rebecca Van Cleave) a la qual posteriorment li varen afegir el rostre de la Cersei digitalitzat.


Però bé, anem al gra. 

Hem tret el tema del capítol Mother's Mercy perquè el passat 22 de novembre, Family Guy va emetre l'últim capítol de la 14a temporada. I en aquest capítol es va fer referència aquesta increïble escena de Game of Thrones. 

En aquest darrer capítol, el protagonista del passeig de la misericòrdia és Quagmire, i qui el segueix i toca la campana és (no podia ser ningú més) Peter Griffin, que li canta la cançó de Shame Shame Shame de Shirley & Co.

Us deixem amb el vídeo de la còmica sèrie Family Guy... nosaltres hem rigut durant hores!





també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...