Atreseries

11/10/2015

Avui tenim bones notícies per aquells serièfils interessats en els productes nacionals...
(No, no parlem del Jamón de Jabugo...) Tal i com s'ha anunciat avui mateix, Atresmedia Televisión (la família de canals de Atresmedia: Antena 3, laSexta, Neox, Nova i Mega) posarà a la disposició un nou canal: Atreseries.



Aquest nou canal es centrarà principalment en les sèries més important del mercat televisiu nacional. Tal i com han anunciat, Atreseries inclourà sèries d'èxit nacional i internacional, mini-sèries, novetats cinematogràfiques i diferents formats de producció pròpia. 

El que vol Atresmedia amb aquest nou canal,és convertir-se en el canal de referència de la ficció a Espanya. Vol transmetre les produccions més importants i innovadores de l'historia del país. 

El nou canal s'emetrà en alta definició i so Dolby per tal d'oferir la millor qualitat als teleespectadors i captivar-los (com a plus, a més del contingut).

Farà un any, Atresmedia ja va crear el canal internacional ATRES Series, el qual ja compta amb gairebé 6 milions d'abonats (en poc més d'un any). 
En aquest cas Atresmedia es dirigeix a tot el públic, especialment aquell que no està disposat a abonar-se i a pagar una quota mensual per gaudir d'un canal de sèries televisives. El que no sabem és si substituirà el canal ATRES Series de pagament per aquest nou canal.

Atresmedia aposta per oferir una àmplia varietat de productes al seu públic, recordem que el passat juliol es va llançar al mercat el nou canal Mega, destinat a un públic masculí de més de 25 anys. Aquest canal engloba una sèrie de programes (considerats els més visualitzats a tot el món), d'entre ells destaquen documentals i programes del gènere factual. 

Què en penseu? Atreseries es convertirà en un nou canal que tindrem en compte a l'hora de plantejar-nos què mirar? O serà un nou FDF (ho sentim si ofenem a algú) que repetirà els mateixos capítols de les mateixes sèries una i una altra vegada?
Nosaltres ens decantem més cap a la segona opció, i es que les sèries nacionals ja les tenim més que vistes i avorrides... però vaja, que si Atreseries s'acaba convertint en un canal de referència... CHAPEAU!



també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...