Estem veient... BoJack Horseman

11/18/2015

Ja se'ns acaba el més de prova de Netflix, i estem apurant a veure tot el que podem. En aquesta voràgine d'episodis i sèries noves, tot i que hem deixat moltes en els primers episodis, hem començat a veure BoJack Horseman. I sembla que encara ens obligarà a renovar la subscripció a la plataforma per poder acabar la primera temporada i atacar la segona.

Demà us donarem la nostra opinió a fons sobre la plataforma, però de moment avui volem aprofitar per recomanar-vos una sèrie, que no està rebent l'atenció que li pertoca.

bojack horseman cocina kitchen
Photo credit: Netflix

Aquesta és una d'aquelles sèries que s'ha de veure en V.O. (i no perquè no estigui doblada) i es que la veu dels actors és el punt més fort de la sèrie. Les animacions tenen també part de la culpa que ens agradi, juntament amb l'humor satíric i un protagonista que cau be sense saber perquè (poder és per lo de que és un cavall).

bojack horseman cartel poster pool piscina
Photo credit: Netflix

Ja fa molt de temps que vam veure Arrested Development, però la veu del Will Arnet no l'hem oblidat. Amb un personatge prou diferent al de Gob, el Will dóna veu a un cavall (Bojack Horseman), actor de sitcom en hores baixes. Un altre dels actors que reconeixem per la veu és a l'Allison Brie, Annie a Community. Aquest cop el seu personatge és molt més madur, però.

Us deixem amb el tràiler, esperem que us animi a veure la sèrie, des de Sofà, sèrie i manta us la recomanem!


també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...