Que sabem de la nova sèrie de STAR TREK?

11/03/2015

No fa ni un dia que sabem que s'esta preparant una nova sèrie ambientada a l'univers de Star Trek. De moment la informació és molt escassa, ja que el projecte acaba d'arrencar. De totes formes, això és el que de moment es sap i el que es pot concloure de la notícia:

S'estrenarà el 2017

L'estrena de aquesta sèrie està prevista per d'aquí a més d'un any, poder dos. La distribuïdora encarregada del projecte, la CBS, preveu estrenar la sèrie exclusivament, o almenys en primícia, a la seva plataforma multimèdia CBS All Access (una plataforma a l'estil Netflix, HBO now, Yomvi,...)

Encara no té Guió

De fet, per no tenir no té ni escriptor. Aquests projectes tant grans, sempre desperten la curiositat i el revol de tants de Fans, especialment els d'una saga tant mítica com és Star Trek. Segurament és per això que, encara dos anys abans de la estrena, i sense guionista, director, actors, ni cap mena de tràiler ni segon de gravació, ja estem parlant de la sèrie. Ben fet, responsables de Màrqueting de CBS. 

star trek original series kirk spock
Font.

50 anys del primer Star Trek

Diuen que les millors històries mai moren, i Star Trek en deu ser una, ja que després de gairebé 50 anys des que veiéssim al doctor Kirk i a l'Spock per primera vegada, aquesta sèrie serà la setena sèrie de televisió en recrear el futur dels homes dins l'univers Trekkie: Star Trek (the original series), Star Trek (the animated series), Star Trek (the new generation), Star Trek (deep space nine), Star Trek (voyager), Star Trek (enterprise).


Com ja hem dit, la informació és escassa, però això no aturarà a milers de fans a tot el món de començar a especular com serà la sèrie. I vosaltres, què en penseu?

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...