11/22/63

11/02/2015

Arriba nova sèrie basada en la novel·la Stephen King!

Sembla que la ficció del famós escriptor interessa molt aquests darrers anys als productors cinematogràfics: primer Carrie (la seva primera novel·la publicada) va arribar als cines al 2013, després al 2014 vam poder veure la mini sèrie La Cúpula, ara ens arriba una nova sèrie i la Warner Bros planeja una preqüela de El resplandor que durà per títol The Overlook Hotel.


Però bé, centrem-nos en 11/22/63, la sèrie que arribarà a les pantalles el 15 de febrer de 2016 a Hulu.



Tindrem com a actors principals a James Franco, Josh Duhamel i Sarah Gadon. També apareixeran a la sèrie Daniel Webber, Cherry Jones, Leon Rippy i Lucy Fry, entre d'altres.

El projecte, per mà de la Warner Bros, Hulu i la productora Bad Robot de J.J. Abrams, ens narrarà l'historia de drama, suspens i ciència ficció de Jake, un professor d'anglès de secundària que es troba un portal temporal que el porta al 9 de setembre de 1958. Al veure que pot viatjar en el temps, Jake té la idea de viatjar a l'any 1963 amb l'objectiu d'evitar l'assassinat de John F. Kennedy (que va ser el 22 de novembre)


De moment encara no hem pogut gaudir del tràiler, però aquesta mateixa setmana han sortit les primeres imatges del rodatge. Aquí les teniu:





també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...