3 raons per veure... SHERLOCK

11/04/2015

D'acord, ho hem de reconèixer: fins que no la vam poder veure tota seguida a Netflix, no havíem acabat de veure Sherlock. De fet, la sèrie no està acabada: està planejada la producció d'una nova temporada per el 2016.

Aquestes són les nostres impressions, i les 3 raons per les que la hauríeu de veure!



Un argument increïble.

Sense entrar en spoilers (no és el nostre estil) l'argument és un dels punts forts d'aquesta sèrie. Tot i que cada episodi gira entorn a un cas, no té res a veure amb cap sèrie de detectius o policies a les que estem acostumades. Cada episodi està ple de misteris, girs inesperats, i uns personatges de luxe.

Molt més llarga del que sembla

Com diu, Steven Moffat, la sèrie s'acabarà quan en Bendict Cumberbatch (si es que s'escriu així) s'en farti. Veient la sèrie és molt fàcil endevinar que els actor disfruten, i és que no hi ha res millor un bon argument i uns personatges rodons per satisfer un actor. Sembla que tenim sèrie per temps. 

Els Especials

Sembla que a la BBC i al Moffat (insertar referènica a Doctor Who aqui) els hi agraden molt els especials, i a nosaltres també. És una oportunitat genial per explorar nous camins per a personatges que, d'altra manera, en una sèrie poden arribar a perdre l'interès, obligats per la coherència que ha de mantenir una sèrie durant tantes temporades.

Ens va genial haver acabat la sèrie a aquestes alçades, ja que, parlant de especials, aquest dia 1 de Desembre s'estrena Sherlock: The abominable Bride, ens han dit que fins i tot s'estrenarà a cinemes

Algú de vosaltres ha acabat la sèrie? si és així, com penseu que es va salvar en Sherlock de la caiguda?

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...