Un mes amb Netflix, val la pena començar a pagar?

11/19/2015

Netflix a Espanya és segurament el servei que necessitem, però el catàleg actual no és el que ens mereixem. El que ens mereixem, d'una vegada per totes, és una plataforma amb una catàleg complert. La realitat és una altra, però. Els drets de emissió de les sèries son un bé molt preuat, i la solució perfecta segurament no existirà mai.

És evident que Netflix hagués pagat molt per disposar de House of Cards o Orange is the New Black al complert, a Espanya, tenint en compte el que representen aquestes sèries per a la marca. Aquestes dues en especial, però moltes altres que considerem indispensables per a tenir una catàleg potent.

netflix screen capture house of cards
Source: Netflix

Tot i aquesta mancança, que ha estat el tema més comentat en el darrer mes, la web té molts punts per triomfar. I sobretot és la previsió de futur la que ha fet que hàgim decidir seguir amb la subscripció. I es que a diferència de altres serveis, Netflix és creadora de contingut, i de contingut de qualitat. Netflix és el nou HBO.

Durant aquest mes, ens ha donat temps de veure:

SHERLOCK
The IT CROWD
Unbreakable Kimmy Schmidt
Bojack Horseman
Archer
Dexter
Orphan Black


L'estrena de MASTER OF NONE
i aquest mes començarem a veure LUTHER i MARCO POLO


netflix logo rojo
Source: Netflix

En conclusió: Netflix té el futur que no té WakiTV, o alguna altra plataforma, i es per això que ens la quedem. L'estrena e Master of None, i el que ha suposat no haver de fer màgia per veure una estrena a temps, ens ha comprat. 

Som uns incondicionals de Netflix, i per això podem ignorar les seves mancances. I vosaltres, l'heu probat ja? algú començarà a pagar-lo?



també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...