Hem començat Dexter!

11/12/2015


Bona tarda a tothom! Avui us portem una recomanació acabada de sortir del forn...
Ahir mateix vam començar a veure la sèrie Dexter.


foto portada serie Dexter protagonista con sangre de fondo


La teniem pendent des de fa molt de temps, tothom ens en parlava i les recomanacions eren bones, així que finalment ens hi hem posat!
Encara que només hem tingut temps de mirar tres capítols (d'uns 40 minuts aproximadament cada un), us podem oferir la nostra primera opinió.

Per els qui no conegueu la sèrie, Dexter és una sèrie televisiva basada en la novel·la "Darkly Dreaming Dexter" de Jeff Lindsay
L'argument es centra en el dia a dia d'un forense especialitzat en sang que treballa al Departament de Policia de Miami. Aquest forense es Dexter, el principal protagonista. Encara que sembla una persona "normal", Dexter amaga una obscura identitat: és un assassí en sèrie que s'encarrega de matar a criminals. Ja des de petit, el protagonista tenia un instint assassí del qual el seu pare adoptiu ja en tenia coneixement, va ser aquest mateix el que va pensar un pla per treure profit d'aquest instint. El pare adoptiu de Dexter li va ensenyar un codi d'actuació (el codi de Harry), el qual es basava en perseguir i eliminar assassins que havien estat capaços d'escapar-se de l'acció de la justícia. També el va ensenyar a ser dissimulat, acurat i metòdic a l'hora de dur a terme els crims.

A nosaltres personalment, el personatge de Dexter ens agrada molt, principalment per la seva "fredor" i pel fet que n'és totalment conscient. Ell mateix es defineix com a una persona que no pot sentir res per a ningú, ni per la seva pròpia germanastre ni la seva actual parella, però sap actuar de manera que sembla una persona totalment normal i corrent.

També ens ha semblat molt interessat l'enfocament dels esdeveniments: per l'argument, ens podem imaginar una sèrie amb un toc força gore ja que es basa en assassinats (força detallats i durs) i criminals. Però en alguns moments sembla una sèrie d'humor, majoritàriament, els moments en que Dexter fa reflexions personals o mostra la seva admiració en les tècniques d'assassinat emprades per els criminals.

La veritat és que us recomanem al 100% la sèrie: enganxa, té un fil argumental que és interessant i els personatges que apareixen són bons. 

(Tot i així, hem de tenir en compte que tant sols portem 3 capítols visualitzats i per tant, no podem assegurar un èxit rotund. Però pel que fa nosaltres, seguirem endavant amb Dexter!)

Com és de costum, i perquè us en feu una idea més visual, us adjuntem el tràiler de la primera temporada (encara que la sèrie té un total de 8 temporades).



Ens agradaria saber la vostra opinió, no us talleu en comentar!


també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...