Per fí podrem veure: Brooklyn Nine-Nine

11/13/2015

Si, ja sabem que la majoria de vosaltres heu vist més de una (i dues) sèries des d'algun portal il·legal, però aqui a Sofà, sèrie i manta, ens agrada pensar que aquesta tendència cada cop va a menys. Tot i que fa un temps, era prou justificable recórrer a aquests mètodes per veure una sèrie (falta de oferta i renovació de contingut a la televisió, estrenes de sèries massa tard,...) cada dia tenim més raons per no haver de veure una sèrie amb qualitat pèssima i subtítols en xinès (a tots ens ha passat).

brooklyn nine nine poster promocional
photo credit: Movistar+

Avui us volem donar una d'aquestes raons, i es que després de més de dos anys, aquest novembre s'estrenarà a Espanya Brooklyn Nine-Nine, una sèrie policíaca de humor protagonitzada per Andy Samberg.
Comedy Central al estrenarà el 26 de novembre aquesta joia, i esperem que avanci ràpid i es posi al dia amb la 3a temporada, que actualment s'està emetent a EE.UU a la FOX.

jake peralta andy samberg brooklyn nine-nine
photo credit: Movistar+

No us podem donar gaires crítiques de la sèrie, perquè encara no la hem vista, i es que tot i que som molt fans d'un dels millors còmics sortits del SNL, ens vam resistir a la temptació de veure-la en mode pirata.

Per a qui no sàpiga qui és Aquest tal Andy Samberg, poder el recordareu com aquell vigilant de parcs de Parks and Rec., o per ser el cantant del grup de música Lonely Island (Adjuntem videoclip.)


també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...