Unbreakable Kimmy Schmidt

11/06/2015

Arriba a Espanya per mà de Netflix una nova comèdia en streaming titulada Unbreakable Kimmy Schmidt. La sèrie està composta d'una temporada de 13 episodis, els quals han aconseguit captivar tant a la crítica com al públic (va rebre 7 nominacions, inclosa en la categoria Millor Sèrie de Comèdia en la passada edició dels premis Emmy).



La sèrie es focalitza sobre Kimmy (Ellie Kemper), una jove innocent que ha passat els últims 15 anys de la seva vida sota terra, en el búnquer d'una secta d'Indiana.

Després de ser alliberada, la nostra protagonista decideix començar de zero la seva vida a Nova York.  
Tenint en compte que la ment de la Kimmy és molt simple, aquesta primera temporada ens mostra l'ignorància que aquesta té sobre la festa, la moda, la tecnologia i la inexperiència que té amb les relacions entre adults. 

La veritat és que Kimmy afronta molt bé el fet d'haver de començar de zero, no té por i es llança amb total optimisme, als carrers de la gran ciutat per buscar feina, un lloc on viure...

A més d'aquesta principal protagonista, a la comèdia apareixen una sèrie de personatges vibrants i interessants: el seu nou company de pis Titus (Titus Burgess) qui somnia en triomfar a Broadway, que sent debilitat per a les Barbies i que està arruinat. La llogatera de la Kimmy, la Lilian (la raresa personificada de Nova York). La Jaqueline, una mare peculiar que contracta a la Kimmy perquè els seus fills no es fiquin en problemes. Les tres "Mujeres topo de Indiana", les quals van estar al búnquer amb la Kimmy també tenen presència en aquesta nova temporada. I finalment un atractiu professor particular que captiva a la nostra protagonista.


Nosaltres encara no l'hem començat a mirar, així que no us podem oferir la nostra opinió. No sabem si serà una de les moltes comèdies que es queden a mig camí per culpa d'un argument massa estúpid o si realment valdrà la pena seguir-la.
Però el que si que us oferim és el tràiler oficial del canal de Netflix:



també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...