Animals: nova sèrie d'animació a HBO

11/27/2015

HBO inclourà a la seva programació (tant al seu canal de pagament com a les seves plataformes de streaming) una nova producció animada creada per mà de Phil Matarese i Mike Luciano i produïda per els germans Mark i Jay Duplass titulada Animals. Considerant que des de 2012 el canal HBO no havia apostat per cap sèrie d'animació, pensem que pot valer molt la pena!

imagen opening de la nueva serie de animacion Animals de HBO

Els primers dos episodis de Animals ja s'havien presentat anteriorment al festival de cinema independent Sundance i a altres festivals de l'estil. 
HBO, ha apostat fort per Animals, després d'adquirir els primers capítols produïts de la sèrie animada, ja ha encarregat una segona temporada d'aquesta.

L'argument de la sèrie gira al voltant de conversacions entre animals que viuen a les grans ciutats i són considerats els éssers més odiats i repugnants, és a dir: rates, coloms, insectes...
Animals es centra a la gran ciutat de Nova York.
Tots aquests animals tenen alguna cosa en comú: viuen la crisi de la mitjana edat i es dediquen a qüestionar l'univers (entre diàlegs rutinaris que tenen amb els seus companys). Dins d'aquests diàlegs hi trobem una gran quantitat de problemes existencials que els personatges es plantegen, i que, sorprenentment no s'allunyen molt dels problemes dels humans.


L'estil visual d'aquesta sèrie, no pretén mostrar una gran elaboració, ja que el que vol és que ens fixem i reflexionem en els temes que sorgeixen en els diàlegs.
Sempre trobem a primer pla els personatges que estan dialogant, i darrere d'ells una imatge fixa de la ciutat de Nova York. 
Donat que es tracta d'animals que no viuen en llocs molt agradables, sempre trobem una atmosfera de color gris o marró, força apagat, donant un aspecte de brutícia i contaminació de la pròpia ciutat.


La majoria dels personatges que apareixen a la sèrie són doblats per els mateixos creadors, Matarese i Luciano, però entre els 10 capítols de cada temporada s'hi troben un munt de veus de convidats. Entre d'elles destaquem: Aziz Ansari (de Parks and Recreation), Marc Maron (Maron), Katie Aselton (The League), Zach Woods (Silicon Valley), Ellie Kemper (Umbreakable Kimmy Schmmidt)...

Us deixem amb l'animació que es va presentar al festival Sundance d'aquest 2015.
No us oblideu d'apuntar a l'agenda que la sèrie sortirà a la llum el divendres 6 de febrer de 2016!


Bon cap de setmana a tots!

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...