Nova comèdia dels creadors de How I Met Your Mother

11/17/2015

Portem notícies fresques, fresques per a tot aquells fans de How I Met Your Mother (i per als demés també, evidentment no ens oblidem de vosaltres mai dels mais).

craig thomas y carter bays, guionistas de how i met your mother


Doncs bé, avui mateix, els guionistes estatunidencs Craig Thomas i Carter Bays (reconeguts per ser els creadors de la mítica comèdia de How I Met Your Mother) ens han anunciat que tornaran a oferir-nos un projecte de comèdia titulat New York Mythological. Tindrà una durada de 30 minuts i s'emetrà per la cadena CBS.

Els dos joves guionistes s'encarregaran dels guions i a més participaràn com a productors executius. Sent aquest el primer projecte des de que va finalitzar l'any passat la reconeguda sèrie How I Met Your Mother tenim unes expectatives molt altes dipositades en ells, a nosaltres personalment ens agrada molt el tipus de comèdia del qual aquests dos guionistes van dotar la sèrie, i no esperem menys d'ells en aquesta nova estrena.

No tenim molta informació sobre aquesta nova sèrie, però ens n'han fet cinc cèntims que no dubtem en compartir en vosaltres: l'argument de New York Mythological gira entorn una provinent de l'oest mitjà que es muda a Manhattan, on allà experimentarà de primera mà la màgia de la ciutat. Descobrint els seus racons i la seva gent.

Això és tot el que us podem avançar... sabem que esperàveu més (almenys nosaltres ho esperàvem). Ens hagués agradat un argument una mica més elaborat, una menció d'algun personatge en especial, d'alguna situació estrambòtica i irreal (com les que es trobava en Tedd Mosby a la sèrie de How I Met Your Mother), un actor característic (en Neil Patrick Harris no estaria gens malament...). Però bé, no podem estancar-nos al passat, hem de ser conscients que How I Met Your Mother s'ha acabat i ara el que toca és renovar-se o morir!

Quan la sèrie tingui data d'estrena us la farem saber sens dubte, però fins llavors ens agradaria saber què opineu d'aquest nou projecte, podrem gaudir d'un humor com el de How I Met Your Mother o es tractarà d'una de les moltes sèries americanes d'humor estúpid? Quina actriu us agradaria que interpretés el paper de la protagonista? No dubteu en comentar-nos-ho!


també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...