Ash vs evil dead

10/30/2015

Demà 31 d'Octubre s'estrena a Starz la nova sèrie Ash vs Evil Dead, es tracta de la seqüela de la famosa saga Evil Dead, dirigida per Sam Raimi i protagonitzada per Bruce Campbell.

ash vs evil dead poster



En aquesta sèrie, Bruce Campbell torna a interpretar el paper de Ash Williams (paper que ja va interpretarà la trilogia de Raimi). La sèrie continuarà la trama de les pel·lícules, però mostrant-nos la situació actual: Ash surt del seu amagatall després d'estar refugiat durant varis anys.

Si coneixeu les pel·lícules de Raimi, podeu imaginar l'estil de la sèrie: sang, mort, zombis... però segons un article de TVGuide, la ficció de la sèrie promet i té un potencial per a captivar-nos encara que no ens agradin els zombis. Aquí us deixem les 5 raons per les quals ens asseguren que la sèrie pot semblar-nos genial:

  1. Barreja de terror i humor: tot i incloure zombis, espants, sang i situacions tant gores, Ash vs Evil Dead ens proporciona un gran llistat d'elements còmics i d'exageracions que ens faran riure de mala manera.
  2. El protagonista, Ash, és un anti-heroi diferent: Ell mateix no es pren en serio, i per tant, els altres tampoc ho fan. És un personatge particular i en algunes ocasions menyspreable, tot i així, aquest menyspreu i la seva actitud políticament incorrecte fa que l'adorem.
  3. Ús de la càmera: Raimi, qui s'ha encarregat de dirigir el primer episodi ens sorprendrà amb plans increïbles i moviments de càmera encantadors. 
  4. Els zombis no actuen com zombis: Encara que estiguin posseint cossos de morts i el mal estigui dins seu, no son els típics zombis lents i estúpids que únicament desitgen cervells, sinó que són molt més astuts i sorollosos.
  5. XENA! L'actriu Lucy Lawless que interpretava a Xena, la princesa guerrera és el principal fitxatge de la sèrie.
Us deixem, per suposat, el tràiler de la nova sèrie. I esperem que si no teniu plans millors per a la nit de Halloween li doneu un cop d'ull al primer episodi i ens comenteu què us ha semblat!





també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...