Recomanació d'un clàssic

10/21/2015

Sabem que amb aquesta nova subscripció de Netflix Espanya us faltarà temps per poder seguir totes les sèries que teniu pendents... (a nosaltres també). Però portem uns dies un pèl nostàlgics, si, nostàlgics d'aquelles sèries que ens havien fet riure anys enrere. És per això que portem uns dies enganxats als capítols de la vella i mítica sèrie Plats Bruts.

En David, l'Emma, en Lopes i la Carbonell
Estem segurs que vosaltres tampoc heu oblidat les històries del Lopes i el David. I per si ho heu fet, o us falla una mica la memòria us en fem cinc cèntims:

La sèrie es basa en la convivència dels dos personatges principals, que comparteixen pis a l'Eixample de Barcelona. Cada un és totalment diferent a l'altre: en Lopes és un personatge força desgraciat, solter i pobre que treballa a ràdio Bofarull. El David en canvi, és un jove que estudia a l'institut del teatre. Prové de la família burgesa Güell, i tot i viure de la paga setmanal dels seus pares, decideix emancipar-se i endur-se a la seva assistenta, la Carbonell.
En arribar al pis que decideixen llogar, s'hi troben una tercera inquilina, "okupa" d'una caseta de fusta que hi ha al terrat la qual conviu amb ells i es menja el seu menjar sense cap preocupació, aquesta és l'Emma.

En Lopes, l'Emma i en David
A més de les aventures que els personatges viuen dins al pis, també els trobem en altres escenaris (el cafè Maurici, l'estudi de ràdio Bofarull, l'Institut del Teatre...) i interaccionen amb altres personatges que al cap de pocs capítols els hi acabes agafant molta estima(en Ramón, la Mercedes, en Pol, la Sunsión, l'Stasky, el Marujito...)

Segur que fent memòria d'aquesta gran sèrie us han vingut ganes de veure'n algun capítol! No patiu, us en deixem un dels millors, que segur que recordeu però mai us cansareu de veure.





també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...