Master of None

10/16/2015

Mentre alguns encara estem de ressaca de Parks and Recreation, (som els únics?) Netflix i l'Aziz Ansari (Tom Haverford a la sèrie) han estat enfeinats. 

L'humorista que ha triomfat tant com a monologuista i actor els darrers anys, ens porta el més que ve Master of None, una sèrie que dirigeix, escriu i protagonitza (amb l'ajuda del guionista de Parks and Rec, Alan Yang).

Photo Credit: K.C. Bailey/Netflix

A la sèrie encarnarà a en Dev, un actor de 30 anys de caràcter indecís que viu a Nova York. Per el que sabem, el personatge intentarà sense èxit decidir quin és el millor restaurant italià de la ciutat.

—"Es com jo fa uns anys, pot ser una versió més confusa de jo mateix." Aziz Ansari.

Cada episodi narrarà una història independent i tractarà tot tipus de temes. Amb un estil de producció més pausat, de càmera única, inspirat en el cinema dels anys 70, i tal com senyala l'Ansari, amb tocs del cinema de Woody Allen. 

A nosaltres tot això ens recorda molt i molt a Louie, del Louis CK. Però qui es queixa? i es que els dos actors van compartir pantalla a Parks And Recreation, i poder van poder compartir algunes idees. 

Photo Credit: K.C. Bailey/Netflix
La sèrie promet molt, i estem impacients per poder-la veure i explicar-vos de primera mà què ens ha semblat. 

Photo Credit: K.C. Bailey/Netflix
Els 10 episodis de la primera temporada estaran disponibles ( a Espanya ?? ) per streaming a partir del divendres 6 de novembre. 

Us hem deixat impacients a vosaltres per l'estrena? 

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...