5 coses que no sabies sobre algunes de les sèries més conegudes

10/15/2015

Encara que creguis que ho coneixes tot de les teves sèries preferides, segur que se't escapa algun detall. A continuació us deixem 5 curiositats sobre les sèries més conegudes (memoritzeu-les, a lo millor les podeu fer servir per lligar amb algú tant serièfil com nosaltres).


1. The Walking Dead
El repartiment de la sèrie organitza, periòdicament, sopars especials "per a morts" per tal de seguir en contacte amb la resta d'actors i actrius que han mort a la sèrie.
Els primers sopars es van poder celebrar tranquil·lament, però a aquestes alçades de la sèrie, amb la d'spoilers que circulen per internet i la mà de fans que segueixen tots els moviments dels actors, cada cop és més difícil.

Segur que més d'un de vosaltres estaria encantat d'assistir a aquests sopars especials "per a morts".

2. Lost
L'episodi pilot de la sèrie Lost, elaborat abans de que hi hagués un guió, va costar 12 milions de dòlars. A l'executiva de Disney no li va fer cap gràcia que s'hagués donat pas a la creació de l'episodi amb aquest preu tan elevat i va acomiadar directament al representant de ABC, Lloyd Braun, per haver donat llum verda al projecte. 
Tot i haver acomiadat a Braun, la seva veu seguia sent la que pronunciava l'entrada: Previously on Lost...

3. How I Meet Your Mother
L'actor Josh Radnor que interpreta el paper de Ted Mosby a la sèrie, té una al·lèrgia al pèl de gos bastant greu. Això els va dificultar el rodatge de les escenes a les que sortien els gossos de la Robin (Cobie Smulders). Van decidir treure els gossos de la sèrie quan es va haver d'aturar al rodatge per tal de que un equip mèdic atengués a l'actor.

4. Modern Family
En Luke (interpretat per Nolan Gould) és el fill petit de la família Dunphy. El coneixem com a un nen amb idees estrambòtiques que a vegades sembla que realment no acaba d'entendre les coses que passen al seu voltant. En realitat però, l'actor és superdotat, membre de l'associació Mensa, amb un quocient intel·lectual de 150. Va acabar l'institut amb 13 anys i als 14 ja entrava a la universitat.

5. Breaking Bad
La sèrie sota censura. Al guió de Breaking Bad, apareixia molts cops la paraula "fuck" als diàlegs dels seus personatges. El canal AMC però, només admetia l'ús d'aquesta paraula un cop cada temporada ja que considerava que se'n abusava. 


Ús de la paraula a cada temporada

Coneixes algunes curiositats més sobre les teves sèries preferides? Volem saber-les!

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...