JA TENIM NETFLIX (Val la pena?)

10/20/2015

Estimats lectors, avui és un dia molt important! I no, no ho diem per el tràiler de Star Wars (que també), sinó per que avui, per fi, ja podem fer servir Netflix!

Tot i que ja hi ha altres serveis semblants al nostre abast (Waki TV, Yomvi,...) la veritat és que fins el moment cap ens ha convençut: per això desitgem tant que ens agradi Netflix Espanya.


Encara que només hem pogut investigar la web durant un dia, ja ens ha donat temps de treure'n les nostres primeres conclusions, i hem intentat contestar la pregunta del mes: Val la pena pagar Netflix?
Photo Credit: Netflix

Preu

Realment, les ofertes que ha llançat Netflix no ens semblen gens descabellades: 7.99 €, 9.99 € i 11.99 €. 

Amb el pla més car, a més de una qualitat de imatge ridículament alta (pels que volgueu veure House of Cards en 4K) tens una subscripció per a 4 pantalles, que vol dir que, sempre que trobis 3 amics més que vulguin unir-se, tens accés il·limitat a la web per només 3 euros. 
Si només aconsegueixes convèncer a una persona, pots aprofitar el segons pla, que us oferirà als dos tot el contingut, en definició HD.
Pot ser el pla menys atractiu, tot i que sembli contradictori, és el de 7.99€, que és per a una sola persona no ofereix cap contingut en HD.

Photo credit: Netflix

Contingut

Donat el cas que accepteu el preu, o que com nosaltres, esteu aprofitant el mes de subscripció gratis (sense permanència ni acomiadaments incòmodes), Que s'hi pot veure? Això és el que nosaltres hem trobat, i recomanem amb molt d'entusiasme, les sèries següents: 

HOUSE OF CARDS
ORPHAN BLACK
SHERLOCK
ORANGE IS THE NEW BLACK
LUTHER

HOMELAND
NARCOS

Photo credit: Netflix

A més d'aquestes sèries, que ara mateix son (al nostre parer) els grans arguments a favor de la web, n'hi ha d'altres igualment interessants, com ara BoJack Horseman, Dare Devil, Sons of Anarchy, Prison Break, Peaky Blinders, Suits, The IT Crowd, Unbreakable Kimmy Schmidt, Archer ... 

Ens ha agradat molt trobar també The story of Film, una sèrie documental que hem pogut seguir darrerament al canal Paramount Channel, que tracta sobre les pel·lícules, indispensable per a tots els amants de la gran pantalla.

A més, hem trobat un repertori de sèries espanyoles bastant important.

En Resum:

L'estrena de Netflix a Espanya no ve carregada del catàleg mastodòntic que el servei ofereix als Estats Units, però d'això ja ens hi havíem anat fent a la idea. 

Tot i que és cert que probablement el catàleg és més gran en el número de pel·lícules que no en el de sèries, l'inici és molt prometedor. I es que Netflix té un avantatge molt gran respecte als seus competidors: no només és una empresa distribuïdora, sinó que en poc temps s'ha col·locat com una de les millors productores de contingut de qualitat. (vigila, HBO) Això vol dir que aviat podrem gaudir, segurament, de les noves temporades de Arrested Development, House of Cards...

El preu és econòmic (més barat que Spotify, fins i tot) i la web promet. El que sembla evident és que el contingut només farà que créixer, i una inversió tant gran per part d'una empresa tant important en el sector i que ha trigat tant en materialitzar-se, no deixarà de millorar el catàleg. 

Per a nosaltres, amb les sèries que hi ha de moment, en tenim per el mes de prova i uns quants més. Per al qui ja hagi vist tot el que us hem proposat (felicitats, ets un serièfil professional!), pot ser haurà d'esperar encara un temps a subscriure's. 

Sense intentar pecar de exagerats, nosaltres creiem que per els amants del sofà, la manta i les sèries, no hi ha ara mateix millor proposta que NETFLIX!

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...