Avui arriba.... SUPERGIRL

10/26/2015


Per a tots els fans del món dels super herois (sèries, pel·lícules i demés), avui és un dia especial. Després dels èxits (i fracassos) que estan tenint sèries com Agents of S.H.I.E.L.D, Arrow, Gotham, Daredevil,...  avui arriba a les pantalles Supergirl. 

Després de la gran millora (en qualitat i recepció) de les pel·lícules dels darrers anys tant de Marvel com de DC, les grans cadenes de televisió s'han llençat a aquest món. No és cap secret, però, que la qualitat d'aquestes sèries és molt dispar. Ens està agradant molt, per exemple, Daredevil, (produïda per Netflix, i disponible a la plataforma web a Espanya). En canvi, hi ha altres produccions que poder no estan a l'alçada (Flash, Gotham, no mirem a ningú).

Amb el precedent de totes aquestes sèries al darrera, Supergirl té molt d'on aprendre, per aconseguir una sèrie a l'alçada de les espectatives, i es que el pirmer tràiler ja ha arribat als 11 milions de visites al YouTube. L'internet porta molts d'anys clamant per una superheroïna protagonista d'alguna pel·lícula o sèrie, així que pressió no li falta a la sèrie i a la actriu que interpreta a Supergirl, Melissa Benoist




Tot i que fa uns mesos es va filtrar l'episodi pilot de la sèrie, i va fer perillar la producció de la resta de la temporada, nosaltres esperarem a poder veure-la per donar-vos la nostra opinió. Per el que hem vist fins al moment, sembla que no intentarà seguir l'estil fosc i realista que caracteritza el món dels superherois darrerament, i optarà per buscar l'humor. 

De moment, però, nosaltres haurem de mantenir la calma, i és que la sèrie de moment només s'emetrà només als Estats Units, (dilluns nit, a la CBS). Mentre no arriba a Espanya, ens conformarem amb vídeos del making of.


I vosaltres, teniu ganes de poder veure aquesta sèrie? Quin altre super heroi us agradaria veure convertit en sèrie de televisió? podeu opinar a l'apartat de comentaris inferior!

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...