Vinyl, la sèrie de Martin Scorsese i Mick Jagger

12/21/2015

Ja des de fa un temps es va anunciar de que aviat sortiria a la llum la nova sèrie creada per Martin Scorsese i Mick Jagger.

Des de l'any 2011, aquests dos reconeguts personatges, estan treballant rere aquesta nova producció de HBO la qual es centrarà en la història de la música dels anys 70.


poster nueva serie martin scorsese y mick jagger, vinyl



Amb Nova York de fons, Vinyl es centrarà en un executiu de la música anomenat Richie Finestra (que serà interpretat per Bobby Cannavale), el qual està al càrrec d'una discogràfica d'èxit a Estats Units, anomenada American Century Records.
Finestra basa la seva carrera professional en descobrir nous talents musicals de l'època. Tots aquests talents giren entorn el Rock'n'Roll.

Juntament amb Richie Finestra, les històries d'aquest món musical es barrejaran amb la seva esposa Devon (Olivia Wilde), el soci de Finestra que manté contactes amb la màfia Zak Yankovich (Ray Romano), Jamie Vine (Juno Temple) que treballa a la discogràfica i fa qualsevol cosa per tal de triomfar en la seva professió i un alt càrrec del tràfic de drogues Frank "Buck" Rogers (Andrew "Dice" Clay)
La trama s'endinsarà en tot el món de la discogràfica, tant els temes que es mostrava al públic com els draps bruts que hi havia rere de tot negoci musical (relacionats amb màfies, drogues, violència...).

Serà interessant conèixer l'entorn dels músics i els seus productors, des del punt de vista d'una discogràfica exitosa com American Century Records.

Fins fa poc només sabíem que la sèrie s'estrenaria a principis de l'any 2016, però ara ja sabem que Vinyl apareixerà el diumenge 14 de febrer d'aquest any vinent a HBO

Us deixem amb el vídeo promocional de la sèrie que realment promet!



també et pot interessar

2 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...