American Crime Story estrena tràiler

12/04/2015


Feliç divendres a tots!

Donat que ahir vam tenir problemes tècnics per publicar l'entrada, i s'acosta un pont llarg de 4 dies, avui volem oferir-vos un post amb matèria bona, bona, boníssima i acabada de sortir del forn.

Volem presentar-vos la nova sèrie que s'estrenarà a FX el dia 2 de febrer de 2016 (encara que no ens ho sembla, això queda a prop!).

La sèrie en qüestió es titula American Crime Story i és produïda per Ryan Murphy, co-creador d'American Horror Story.


american crime story logotipo de la nueva serie 2016

Seguint el mateix fil d'American Horror Story, a cada temporada se'ns narrarà una història, és a dir, estem parlant d'una sèrie antològica. En aquest cas, cada temporada explicarà un dels crims reals més reconeguts de l'història d'Estats Units. 
La primera tirada de capítols durà per nom: American Crime Story: The People VS O.J.Simpson
Estarà basada en el llibre de Jeffrey Tobbin (The Run of His Life: The People VS O.J.Simpson), el qual gira entorn el cas de l'esportista O.J.Simpson, qui va ser declarat innocent per el jurat popular malgrat que hi havia proves que l'incriminaven d'un doble homicidi (el de la seva dona i el seu amant).
La temporada es basarà en el procés judicial des de la perspectiva de l'abogat de Simpson i mostrarà totes les estratègies utilitzades per les dues parts per tal d'aconseguir els seus objectius.


En aquesta primera entrega podrem veure cares reconegudes que interpretaran de la manera més fidel als personatges involucrats en aquest interessant cas. Trobarem a Cuba Gooding Jr com a O.J.Simpson, Sarah Paulson com a la fiscal del cas Marcia Clark, John Travolta fent el paper d'advocat litigant Robert Shapiro, Courtney B.Vance com a Johnnie Cochran, David Scwimmer fent d'advocat defensor Robert Kardashian i Connie Britton en el paper de Faye Resnick.


Encara que ja fa un temps que tenim coneixement d'aquesta nova sèrie, us la presentem avui perquè ja ens han ofert el seu primer tràiler! Esperem que us sembli tant interessant com a nosaltres i que us apunteu a l'agenda que a partir del dia 2 de febrer ja podrem gaudir de la sèrie!





també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...