The Magicians el Harry Potter per adults?

12/16/2015

Fans de la màgia i fantasia, aquest post us interessarà!

Aquest any que ve s'estrenarà la sèrie The Magicians.
Basada en els exitosos llibres de Lev Grossman, els quals giren entorn un grup d'estudiants que viuen a Nova York i estudien a Brakebills University, una universitat de màgia.


the magicians personajes principales de la nueva serie de syfy



El principal protagonista Quentin Coldwoter és un noi que des de petit està obsessionat amb les novel·les de fantasia. Un dia però, sense saber com, es dóna compte que tot aquest món de fantasia que l'al·lucina des de petit es fa realitat. Més endavant acaba donant-se compte que aquesta fantasia feta realitat acaba sent un perill per a la humanitat.

La novel·la adaptada a les pantalles s'estrenarà a SyFy Espanya a principis de 2016. Escrita i produïda per Sera Gamble i John McNamara, la primera temporada consta de 12 capítols.


Podrem veure a Jason Ralph interpretant el paper protagonista de Quentin Coldwoter, la resta de personatges més importants estarà format per Arjun Gupta, Olivia Taylor Dudley i Summer Bishil, entre d'altres. 

Encara que s'ha volgut ser força fidel a la trama de la novel·la, trobarem alguns canvis, com per exemple que els personatges han envellit, el nom del personatge de la Janet s'ha substituit per Margo...

Des de bon principi s'ha descrit la sèrie com a "Harry Potter per adults", nosaltres, com a fidels seguidors de Harry Potter no considerem que hi hagi ni punt de comparació entre les dues coses. Si que ens trobem amb un argument ple de màgia i fantasia, i la trama passa en un col·legi màgic (bé, una universitat en el cas de The Magicians). Però la novel·la narra situacions de depressió, canvis sentimentals, relacions... té un punt de vista més sentimental, intenta ser més profund.

Us deixem aquí el tràiler oficial de The Magicians! Ens agradaria que comentéssiu què us sembla i si realment la comparació entre The Magicians i Harry Potter la trobeu encertada.


també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...