The Big Bang Theory i Star Wars

12/14/2015

Feliç dilluns a tots!

Avui volem informar-vos d'un nou capítol de The Big Bang Theory que surt en relació a l'estrena de la nova pel·lícula de Star Wars: The Force Awakens.
Com la majoria sabeu (sigueu o no seguidors de la saga Star Wars), aquest proper divendres 18 de desembre arriba als cinemes l'última nova pel·lícula de la saga.

Doncs bé, els creadors de la sèire The Big Bang Theory no han volgut deixar passar aquesta oportunitat, ja que els seus personatges principals són ultrafans de la saga d'en George Lucas
El dia 17 de desembre CBS emetrà a Estats Units aquest onzè capítol titulat The Opening Night Excitation.
Un capítol amb molt de suc ja que hi haurà un dels moments més esperats per a tots els seguidors de la sèrie. 

Us l'expliquem, evidentment, per això posem un AVÍS SPOILERS!
Ens ha arribat a les mans un informe de gravació d'aquest nou capítol (una transcripció del que un assistent a l'enregistrament de l'episodi recorda i decideix compartir). No és molt extens, però amb forces detalls us podem explicar el moment important de l'episodi.

En Sheldon, en Leonard, en Howard i en Raj estan parlant d'aconseguir les entrades per l'estrena de la pel·lícula d'Star Wars, però en Sheldon recorda que l'aniversari de l'Amy és el mateix dia.
Per tal de decidir què fer, en Sheldon demana consell del professor Protón (que se li apareix sovint com un espectre). Aquest li aconsella que es quedi a celebrar l'aniversari de l'Amy.

Un cop decidit que es quedarà amb l'Amy (amb la qual fa poc que s'han reconciliat), busca el consell de la Penny i la Bernadette sobre el regal ideal d'aniversari. Aquestes, li proposen que tingui sexe amb ella (ja que després de 5 anys de relació encara no n'han tingut).
Aquesta idea atabala i espanta a en Sheldon, però una altra conversació amb l'espectre del professor Protón fa que ho vegi més clar i més encertat.

Així que el dia de l'aniversari de l'Amy, en Sheldon li té preparada una nit especial al seu apartament. La rep envoltat d'espelmes i amb un ram de flors. Després de preguntar-li a l'Amy si li interessa tenir "contacte físic" veiem a en Sheldon esperant-la al llit.
Evidentment no veiem cap escena "subidita de tono", però si que veiem als dos personatges després del sexe, al llit, despentinats, gairebé en shock i comentant que els hi ha agradat.
S'abracen i es queden junts al llit.

Després d'aquesta increïble escena que tothom esperava amb impaciència, tornem a presenciar una conversa amb el professor Protón, el qual li demana (amb una cara força perversa) detall de com li ha anat. En Sheldon li explica que ha estat increïble. A continuació ens donem compte que està parlant de la pel·lícula d'Star Wars.
FI D'SPOILERS!Per acabar, us deixem amb la promo d'aquest onzè capítol:



també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...