Vacances! 5 desitjos per el 2016.

12/22/2015

Ja arriba el nadal! Els caps pensants darrera d'aquest bloc portem un any molt enfeinat, i els més encara aquests darrers mesos, des de que vam començar aquesta aventura que es diu Sofà, Sèrie i Manta. 

Per aquesta raó, i per moltes altres, hem decidit posar en stand-by el bloc, i tot el que l'acompanya, durant el nadal. Al cap i a la fi, aquesta és una època per gaudir de la família, descansar, i agafar forces per tot el que ens espera al 2016, que de ben segur que és molt. 

Abans de deixar-vos, però, hem volgut fer una recopilació del que nosaltres creiem que seran les fites més importants durant els propers dotze mesos. Spoiler: aquesta llista és totalment personal i subjectiva, i de ben segur que no tindrà gaire a veure amb la mateixa llista si la fem d'aquí a un any.
Aquí estan, així, els nostres 5 desitjos i esperances per a l'any que ens espera.

Game of Thrones

Durant els mesos d'abril a juny d'aquest any no hi ha cap sèrie més important que aquesta. I es que el fenòmen en el que es converteix cada any Game of Thrones cada any és cada cop més potent. De ben segur que aquesta temporada batrà rècords d'audiència, i especialment a Girona, i es que no podem esperar a veure els carrers de la nostra ciutat convertits en escenari de la sèrie. Per cert, volem que la Melisandre revisqui en John Snow. Queda dit.

House of Cards

Apunetu a calendari: 4 de Març. Aquest dia s'estrena la quarta temporada de House of Cards, en el que s'ha convertit en l'esdeveniment serièfil de l'any. Haver d'esperar més d'un any per veure una sèrie és molt de temps, però és el que té poder gaudir d'una temporada sencera i a la carta el dia de l'estrena. Underwood 2016, si poguéssim l'aniríem a votar i tot.

underwood 2016 season 4 house of cards us flag
Photo credit: Netflix

AtresSeries

Aquesta novetat ens queda una mica més aprop, parlant geogràficament. L'aposta d'aquest any d'AtresMedia és un canal dedicat exclusivament a les sèries (i una mica de cinema, d'acord). El que més ens atrau del nou canal són sobretot els nous programes d'anàlisi, entrevistes, i demés basats en aquest món que tant ens apassiona. (Hem sentit que hi haurà un programà que es dirà Sofa i Manta, ens ha agradat el nom!)

Sherlock

Quan sortirà la nova temporada de Sherlock? Sortirà mai? Aquest any segur que no, haurem d'esperar fins el 2017 per veure nous episodis. De totes formes, només començar l'any podrem veure l'especial Sherlock: The Abominable Bride, un episodi de 90 minuts que de ben segur ens guarda molts misteris.

... I les sorpreses

Les sèries estan de moda. Cada any hi ha més sèries i de més nivell. Gràcies a Netflix, Amazon, o fins i tot YouTube, i a canals com la HBO, cada any està ple de sorpreses. Esperem impacients de veure el que el 2016 ens pot oferir, i de trobar alguns personatges i històries que ens emocionin i facin riure.

Amb aquests desitjos us deixem, des de Sofà, Sèrie i Manta us desitjem unes bones festes, i fins el 2016!

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...