Top Ten de sèries IMDb del 2015

12/02/2015

Acaba l'any, i comencen els Top Ten, Top Five i best of the best del 2015. Avui ens fem ressò de les deu sèries Top de l'any de IMDb.

Segur que aquesta web la coneixeu tots, és allà on trobareu el nom d'aquell actor que sortia de convidat a aquella sèrie que vau veure fa dos anys, i feia una película amb el protagonista d'aquell curt que hi ha al Youtube. Doncs bé, com cada any, IMDb publica una llista amb les sèries més populars de l'any (és important posar l'accent en aquest fet,  no es tracta d'una llista de les millors sèries) a partir dels milions de visites que ha tingut la pàgina de cada sèrie.

Aquesta és la llista:
10. The Flash 
9. True Detective
8. Fear The Walking Dead 
7. Orange is the New Black 
6. American Horror Story 
5. Narcos 
4. Daredevil 
3. Arrow 
2. The Walking Dead 
1. Game of Thrones 

Com que no és una llista basada en les crítiques o la puntuació que ha rebut cada sèrie, no ens podem queixar gaire, i dir que no hi estem d'acord amb alguna de les sèries triades. La veritat es que la llista és molt interessant, i demostra que tots els crítics i premis a vegades no estàn molt aprop del que la gent vol veure.

game of thrones poster sword letters

Hi ha alguns resultats molt evidents, cap sèrie supera el ressò que cada any genera Game of Thrones, Orange Is the New Black, o fins i tot The Walking Dead, però Arrow, The Flash? Una cosa està clara: Els zombies segueixen de moda, de moment ja protagonitzen dues sèries.

Ens agrada veure de tant en tant llistats com aquests, que demostren que la opinió d'alguns no té perquè ser la definitiva, i que la indústria serièfila té material per a tothom: Sèries de terror, de superherois, drames de narcotraficants i policíes.

orange is the new cast group photo castVeient la llista només ens sorgeix un dubte: Que ha passat amb la comèdia? està morta? i si està morta, qui la ha matat? (nosaltres acusem al mal ús que se n'ha fet del riure enllaunat)

I vosaltres, que en penseu, coincidiu en opinió amb aquesta llista?

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...