5 maneres d'acabar una sèrie per a gent que té poc temps.

12/15/2015

Si ets una mica com nosaltres, segurament tindràs tres llistes: una més o menys llarga de sèries que has vist, una de més llarga de sèries que vols veure, i una de llista encara més llarga de sèries que estan a mitges. De les sèries que no hem acabat, la majoria no valen la pena, però n'hi ha un bon grapat que son a la llista per falta de temps. Aquestes són les nostres 5 maneres de treure-les de la llista. 

1. Les sèries, de 1 en 1.

Amb la quantitat i qualitat de sèries actuals, i la de gent que t'intentarà convèncer cada dia de que vegis la nova sèries de moda, sembla impossible arribar a veure-les totes. I la veritat, és impossible, així que quan decideixis veure una sèrie que t'agrada, t'hi has de comprometre. Un dels majors errors que pots cometre és començar moltes sèries a la vegada. Com a molt, mira dues sèries a la vegada.

2. Aprofita els diumenges.

O els dilluns, o els dijous, o el dia que sigui que tens lliure una bona estona, i la vols dedicar a fer el mandra. Per a nosaltres, els diumenges son el dia perfecte, i més a l'hivern, per no fer absolutament res, apart d'agafar el sofà per banda, una manta, i veure tants episodis com sigui possible de la sèrie que ens vingui de gust.
En definitiva, sigui el dia que sigui, una estona de Bingewatching t'ajudarà a veure moltes i moltes sèries.

3. Els serveis de Streaming, molt millor.

Ja el Movistar+, el Yomvi, el Netflix, el WakiTV, el Amazon Prime... La comoditat d'encendre la tele o l'ordinador, i començar qualsevol sèrie d'allà on la has deixat, deixa a la televisió tradicional en molt mal lloc. Especialment per als que no tenim temps i hem d'aprofitar qualsevol estona durant el dia per avançar un episodi més. 

De fet, nosaltres creiem que és aquesta la principal raó per la que la pirateria oon-linenline ha guanyat tanta popularitat. Això de veure un episodi per setmana és una tradició morta, i Netflix la ha matat.

couple bed bingewatching netflix smartphone
Aprofita cada moment, però sense pasar-te. Photo credit: Netflix

4. Deixa constància de quin és el darrer capítol que has vist.

Agafa un full, una agenda, fes una nota al mòbil, o fes que el teu lloro ho memoritzi. Si tens poc temps per veure una sèrie, no hi ha res pitjor que haver de buscar on la vas deixar fa mig mes. Acabaràs veient el mateix episodi deu vegades, només per estar segur que l'havies vist sencer. Si cal, apunta fins i tot a quin minut et vas quedar. La qüestió és aprofitar cada moment que tinguis, i no perdre'l veient episodis que ja has vist, o pitjor, saltar-te algun episodi.

5. La llargada importa (dels episodis).

Quan hagis acabat una sèrie, i hagis de afrontar la dura decisió de quina sèrie veure després, tingues en compte la llargada i quantitat dels episodis. Això no vol dir que busquis la que tingui els episodis mes curts, sinó aquells que s'adapten millor al teu horari. 
Nosaltres preferim episodis llargs, ja que cada nit ens obliguen a veure un bon tros de sèrie d'una tirada, i normalment aquestes sèries tenen menys episodis. Escull una sèrie amb episodis curts per al migdia, per exemple, o per a aquelles estones mortes.

sherlock show
Amb només 9 episodis, és un crim no haver vist Sherlock. Photo credit: BBC.


Així que si tens poc temps, ja saps,Si segueixes aquests consells i apliques una mica de força de voluntat, podràs acabar amb qualsevol sèrie que et proposis. Si Tens tot el temps del mon, doncs no faixis cas, mira totes les sèries que vulguis a la vegada, i intenta no fer-nos massa enveja, gràcies!

Teniu algun altre consell que us ajudi a veure la vostra sèrie preferida? no dubteu en compartir-lo amb nosaltres als comentaris!!

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...