5 regals per als amants de les sèries

12/18/2015


Per fi divendres!

Avui us oferim un post una mica diferent.
Aprofitant que s'acosta Nadal, i amb això s'acosten els regals, amics invisibles i tota la pesca... avui us donarem una llista de regals adients per a serièfils com nosaltres.

Així que si us toca fer un regal a un company o companya al que li agraden les sèries feu una ullada a les nostres recomanacions. (També podeu fer-vos un auto-regal, nosaltres bé ho hem fet!)

1. "Código de colegas" de Barney Stinson

Per a tots els seguidors de la sèrie How I Met Your Mother. Aquest llibre apareix en forces ocasions, quan el personatge Barney aconsella o xuleja dels seus rotllos (que acostumen a ser d'una nit). S'hi troben molts consells i normes (sovint astutes però absurdes) que el personatge aplica al seu dia a dia i aconsella a la resta dels seus amics que compleixin. Sens dubte ho fa d'una manera que aconsegueix que ens partim de riure.

2. Maqueta i figures The Walking Dead

Per als amants de les maquetes i les figures per pintar amb pinzells més que diminuts, recomanem aquest increïble diorama de l'hospital d'Atlanta, en el qual en Rick es desperta del coma i descobreix que el món s'ha acabat. Sens dubte un bon detall per aquells que tenen paciència i un bon pols. 

3. Monopoly Game Of Thrones

Aquest no pot faltar! Ha arribat un punt que Monopoly s'adapta a tot (pel·lícules, sèries, personatges...) i aquest any no podia deixar-nos sense la versió de Game Of Thrones. Nosaltres el tenim des de fa uns mesos i la veritat és que si us agrada el Monopoly i Game Of Thrones aquesta fusió us encantarà!

4. Llibre "Del sofá a la cocina: Recetas de series de televisión" 

Per als més manetes a l'hora de posar-se a cuinar, recomanem aquest llibre de Daniel López López i Valentina Morillo Ávila en el qual se'ns ofereix un viatge gastronòmic per diverses sèries de televisió. Trobarem receptes per degustar des del Mee Krob que adora en Sheldon Cooper (The Big Bang Theory), al Cheesecake de la Rachel i en Chandler (Friends), Frittata de Walter Bishop (Fringe), Meatloaf de Phineas y Ferb, Pastissets de llimona dels que agraden a la Sansa Stark...

5. Tasses Breaking Bad

Les tasses són els típics detalls que tot serièfil sol tenir (ens incloem). Aquestes que us presentem de la sèrie Breaking Bad ens semblen molt adients per aquelles parelles que comparteixen els gustos per a les sèries. Què millor que compartir l'esmorzar amb Pinkman i White amb aquestes tasses pintades a mà? 

també et pot interessar

0 comentarios

Deixa'ns el teu comentari...